Alix Elias
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1995 Louise (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Louise (gościnnie)
6.0 1990 Louise (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Louise (gościnnie)
7.0 1987 Louise (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Louise (gościnnie)
9.0 1984 Louise (gościnnie)
8.3 1983 Louise (gościnnie)
8.3 1983 Louise (gościnnie)
7.0 1975 Louise (gościnnie)
7.7
John i Mary
John and Mary
1969 Louise (gościnnie)
6.6 1960 Louise (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alix Elias filmy Alix Elias najlepsze filmy Alix Elias zdjęcia Alix Elias galeria Alix Elias biografia Alix Elias nominacje Alix Elias nagrody i wyróżnienia Alix Elias filmografia Alix Elias aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.