Alison Skilbeck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Sędzia
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sarah Kingslake (gościnnie)
7.0 1993 Konsultantka (gościnnie)
7.9 1986 Muriel Field (gościnnie)
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 Annie Harrison (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Wysłanniczka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alison Skilbeck filmy Alison Skilbeck najlepsze filmy Alison Skilbeck zdjęcia Alison Skilbeck galeria Alison Skilbeck biografia Alison Skilbeck nominacje Alison Skilbeck nagrody i wyróżnienia Alison Skilbeck filmografia Alison Skilbeck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.