Alison MacInnis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2006 Kelnerka Bella
0.0 2005 Nicole Eggert (gościnnie)
6.2
Wstrząsy
Tremors
2003 Courtney
7.7 2001 (gościnnie)
4.5 2000 Dana Mitchell / Różowy Lightspeed Ranger
10.0 1987 (2001) (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Laura (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alison MacInnis filmy Alison MacInnis najlepsze filmy Alison MacInnis zdjęcia Alison MacInnis galeria Alison MacInnis biografia Alison MacInnis nominacje Alison MacInnis nagrody i wyróżnienia Alison MacInnis filmografia Alison MacInnis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.