Alison Lohman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Trace
2.0 2003 (gościnnie) (ona sama)
6.9
Niebo czy ziemia
Delivering Milo
2001 Madeline
7.9 2001 Lily McAllister
4.6 2000 McKenna Reid
7.4
Trzynaste piętro
Thirteenth Floor, The
1999 Honey Bear Girl
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Claire (gościnnie)
7.2
Bezpieczna przystań
Safe Harbor
1999 Hayley (1999)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Barbara (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Molly (gościnnie)
8.3 1992 (gościnnie) (ona sama)
8.1
Nausicaä z Doliny Wiatru
Kaze no tani no Naushika
1984 Nausicaä (głos) (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alison Lohman filmy Alison Lohman najlepsze filmy Alison Lohman zdjęcia Alison Lohman galeria Alison Lohman biografia Alison Lohman nominacje Alison Lohman nagrody i wyróżnienia Alison Lohman filmografia Alison Lohman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.