Alison Bartlett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Gwen MacIntyre (gościnnie)
6.5 2009 Gwen MacIntyre (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Gwen MacIntyre (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Gwen MacIntyre (gościnnie)
7.6 1993 Gwen MacIntyre (gościnnie)
7.4
Ulica Sezamkowa
Sesame Street
1969 Gwen MacIntyre (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alison Bartlett filmy Alison Bartlett najlepsze filmy Alison Bartlett zdjęcia Alison Bartlett galeria Alison Bartlett biografia Alison Bartlett nominacje Alison Bartlett nagrody i wyróżnienia Alison Bartlett filmografia Alison Bartlett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.