Alisan Porter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 1999 Belinda (2001: Sezon 4)
7.4
Kocham cię na zabój
I Love You to Death
1990 Carla Boca
6.8
Spokojnie, tatuśku
Parenthood
1989 Taylor Buckman
0.0 1989 Molly Peerce
8.1
Tylko Manhattan
I'll Take Manhattan
1987 Młoda Maxi
8.5 1986 Tess Holland (1990)
8.2 1982 Dziecko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alisan Porter filmy Alisan Porter najlepsze filmy Alisan Porter zdjęcia Alisan Porter galeria Alisan Porter biografia Alisan Porter nominacje Alisan Porter nagrody i wyróżnienia Alisan Porter filmografia Alisan Porter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.