Aline Towne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.7 1978 Pielęgniarka Phalen (1979) (gościnnie)
7.7 1977 Janie (gościnnie)
9.0 1958 Pani Sutton (gościnnie)
10.0 1957 Marion Whittier (gościnnie)
6.0 1957 Laura Milford / Susan Bernard / Patience Oliver / Meg / Pani O'Neal / Lovey
7.0 1957 (gościnnie)
7.5 1957 Laura Miller (gościnnie)
8.7 1955 Barbara Davis (gościnnie)
7.8 1955 Panna Harris (gościnnie)
5.5 1955 Amelia Woodruff (1957) (gościnnie)
10.0 1952 Dorothy Murdock (gościnnie)
8.0 1952 Lara (gościnnie)
10.0 1952 Marion Minot (gościnnie)
6.0 1951 (gościnnie)
9.0 1950 Trudy Sanders (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aline Towne filmy Aline Towne najlepsze filmy Aline Towne zdjęcia Aline Towne galeria Aline Towne biografia Aline Towne nominacje Aline Towne nagrody i wyróżnienia Aline Towne filmografia Aline Towne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.