Aline Hochscheid
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Tanja Lürsen (2004) (gościnnie)
9.6
Krąg miłości
Familie Dr. Kleist
2004 Remanka Walter
0.0 2002 Doreen Wille
7.5 2002 Katinka
0.0 1999 Pielęgniarka Imke
0.0 1997 Tanja Richter (2000) (gościnnie)
7.0 1997
5.0 1996 Muriel Steinbach (2002) (gościnnie)
6.5 1992 Sybille Genn (gościnnie)
0.0 1987 Vera Martens (2003-)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aline Hochscheid filmy Aline Hochscheid najlepsze filmy Aline Hochscheid zdjęcia Aline Hochscheid galeria Aline Hochscheid biografia Aline Hochscheid nominacje Aline Hochscheid nagrody i wyróżnienia Aline Hochscheid filmografia Aline Hochscheid aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.