Alimi Ballard
Data urodzenia: 1977-10-17
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Dior Raye, 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Producent muzyczny (gościnnie)
4.6
Super Hero Squad
Super Hero Squad Show, The
2009 Producent muzyczny (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Producent muzyczny (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Producent muzyczny (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Producent muzyczny (gościnnie)
8.0 2001 Producent muzyczny (gościnnie)
7.7
Siła i honor
Men of Honor
2000 Producent muzyczny (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Producent muzyczny (gościnnie)
6.9
Dzień zagłady
Deep Impact
1998 Producent muzyczny (gościnnie)
10.0 1997 Producent muzyczny (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Producent muzyczny (gościnnie)
6.9 1996 Producent muzyczny (gościnnie)
10.0 1995 Producent muzyczny (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Producent muzyczny (gościnnie)
7.6 1993 Producent muzyczny (gościnnie)
8.3 1983 Producent muzyczny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alimi Ballard filmy Alimi Ballard najlepsze filmy Alimi Ballard zdjęcia Alimi Ballard galeria Alimi Ballard biografia Alimi Ballard nominacje Alimi Ballard nagrody i wyróżnienia Alimi Ballard filmografia Alimi Ballard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.