Alicja Borkowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Pracownica urzędu ds. cudzoziemców (gościnnie)
7.6 2010 Pracownica urzędu ds. cudzoziemców (gościnnie)
6.7 2008 Pracownica urzędu ds. cudzoziemców (gościnnie)
5.4 2006 Pracownica urzędu ds. cudzoziemców (gościnnie)
4.4 2006 Pracownica urzędu ds. cudzoziemców (gościnnie)
7.2 2002 Pracownica urzędu ds. cudzoziemców (gościnnie)
6.5 1988 Pracownica urzędu ds. cudzoziemców (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alicja Borkowska filmy Alicja Borkowska najlepsze filmy Alicja Borkowska zdjęcia Alicja Borkowska galeria Alicja Borkowska biografia Alicja Borkowska nominacje Alicja Borkowska nagrody i wyróżnienia Alicja Borkowska filmografia Alicja Borkowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.