Alicia Coppola
Data urodzenia: 1968-04-12
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Anthony Michael Jones, 2 córki: Mila Rose (ur. 2002), Esmé Marlena (ur. 07.11.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.6 2011 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
8.0 2011 Melissa Robbins (gościnnie)
8.3 2011 Alexandra Leeds (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.7 2009 Amber Patinelli (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Sheila Radotti (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Joy Deaver (gościnnie)
7.5 2005 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.9 2004 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.3 2004 Carmen Cavallo (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Dr Michelle Talmadge (gościnnie)
7.9 2003 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.5 2002 Michelle Rivas (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
8.1 2000 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
5.5 1999 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
0.0 1998 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.5 1997 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.6 1995 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.0 1995 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Dr Susan Hillridge (gościnnie)
7.6 1993 Dr Susan Hillridge (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alicia Coppola filmy Alicia Coppola najlepsze filmy Alicia Coppola zdjęcia Alicia Coppola galeria Alicia Coppola biografia Alicia Coppola nominacje Alicia Coppola nagrody i wyróżnienia Alicia Coppola filmografia Alicia Coppola aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.