Alice Ghostley
Data urodzenia: 1926-08-14
Miejsce urodzenia: 2007-09-21
Stan cywilny: Eve, Missouri, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 1999 Matilda Matthews (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Panna Kajopeja (głos) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Prababcia (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Aunt Mabel (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pani DeWinter (gościnnie)
6.9 1993 Lorrinda (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pani Grovick (1994) (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Pani Holkin (głos) (gościnnie)
8.6 1990 Irna(gościnnie)
7.1 1989 (gościnnie)
8.0 1986 Mamie (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Bernice Clifton (1987-1993)
5.5 1985 (gościnnie)
7.0 1985 Brandon Brindle (1986-1989)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Pani Zbronak (1988) (gościnnie)
7.5 1984 Pani Winston (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Elinor Callender (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Pani Schtepmutter (gościnnie)
7.0 1981 Pani Falconberg (gościnnie)
6.2 1979 Marge Rollins (gościnnie)
7.6 1978 Pani Murdock
4.9
Aligator
Gator
1976 Emmeline Cavanaugh
5.0 1974 Harriett (1978) (gościnnie)
0.0 1972 Edwina Moffitt / Pani Lindsey
7.8 1972 Hazel M. Hathaway (gościnnie)
10.0 1971 Bertha
4.6 1970 Mimi (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.0 1968 Aggie (1969-1970)
6.5 1968 Panna Prillo (gościnnie)
8.0
Absolwent
Graduate, The
1967 Pani Singleman
7.2 1967 Pani Packard
10.0 1967 Matka Cartera
0.0 1965 Eve Roberti(gościnnie)
8.7 1965 Panna Feather (gościnnie)
8.5 1965 Gertrude Linkmeyer (gościnnie)
8.8 1964 Esmeralda (1969-1972)
8.1
Zabić drozda
To Kill a Mockingbird
1962 Ciotka Stephanie Crawford
10.0 1961 ona sama (1962) (gościnnie)
8.5 1961 Bonita Calsheim (gościnnie)
8.5 1958 Clara (gościnnie)
0.0 1954 Clara Hyland (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alice Ghostley filmy Alice Ghostley najlepsze filmy Alice Ghostley zdjęcia Alice Ghostley galeria Alice Ghostley biografia Alice Ghostley nominacje Alice Ghostley nagrody i wyróżnienia Alice Ghostley filmografia Alice Ghostley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.