Alfonso Freeman
Data urodzenia: 1959-09-13
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Cynthia Gafford (20.03.1982 - 1989, rozwód), 3 synów: Alfonso Rene II, Joshua Caleb i Donovan Lee; 2. Larcenia Letice (od 20.08.1994)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Carl
7.5 2009 Policjant
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Rueben Sinclair (gościnnie)
7.9 2005 Mąż / Kowboj / Generał Zod (głos) (go
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Minister (gościnnie)
6.4
Siostra Betty
Nurse Betty
2000 Doktor na ostrym dyżurze
7.0 1999 Prokurator JAG (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ratownik medyczny (gościnnie)
8.5
Siedem
Se7en
1995 Technik od odcisków
7.0 1995 Kapelan Sił Powietrznych (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Więzień

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alfonso Freeman filmy Alfonso Freeman najlepsze filmy Alfonso Freeman zdjęcia Alfonso Freeman galeria Alfonso Freeman biografia Alfonso Freeman nominacje Alfonso Freeman nagrody i wyróżnienia Alfonso Freeman filmografia Alfonso Freeman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.