Alfie Bass
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1979 Isaac Rag (gościnnie)
8.0 1979 Reg Peterson
8.0 1979 Morrie Levin (gościnnie)
7.3
Zemsta Różowej Pantery
Revenge of the Pink Panther
1978 Fernet
0.0 1978 Pan Tapper (gościnnie)
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Sammy (gościnnie)
5.5 1976 Portier (gościnnie)
8.0
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1976 Silas Wegg
5.5 1973 Sylv (ep. #1.5) (gościnnie)
0.0 1972 Trader (gościnnie)
0.0 1971 Dickie Silver (gościnnie)
9.0 1970 Gigant (gościnnie)
7.7
Nieustraszeni pogromcy wampirów
Fearless Vampire Killers, The
1967 Shagal, kustosz gospody
0.0 1965 Bert Reed (1975)
0.0 1965 Max Fischer (gościnnie)
0.0 1964 Montagu 'Bootsie' Bisley
8.6 1962 George Hasty (1964) (gościnnie)
0.0 1960 'Bootsie' Bisley
6.1 1957 Tinker, Truck Driver
7.6 1957 Rudge
6.5 1956 Barney Brandygore (gościnnie)
0.0 1956 Sawney (gościnnie)
0.0 1955 Obywatel (gościnnie)
8.5 1955 Edgar (gościnnie)
7.6 1955 Joe Bosco
7.6
Trema
Stage Fright
1950 Człowiek trzymający mikrofon na scenie(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alfie Bass filmy Alfie Bass najlepsze filmy Alfie Bass zdjęcia Alfie Bass galeria Alfie Bass biografia Alfie Bass nominacje Alfie Bass nagrody i wyróżnienia Alfie Bass filmografia Alfie Bass aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.