Alexis Tomassian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Senzo (głos)
0.0 1998
7.0
Papirus
Papyrus
1998 Papyrus (głos)
6.3
Miłosny zamęt
Amour et confusions
1997 Szydzący chłopiec 2
8.1
Rzeka nadziei
Riviere Espérance, La
1995 Jean Paradou (13lat)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Tommy Cornichon (fr.) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexis Tomassian filmy Alexis Tomassian najlepsze filmy Alexis Tomassian zdjęcia Alexis Tomassian galeria Alexis Tomassian biografia Alexis Tomassian nominacje Alexis Tomassian nagrody i wyróżnienia Alexis Tomassian filmografia Alexis Tomassian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.