Alexis Denisof
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Sandy Rivers (gościnnie)
8.2
Avengers 3D
Avengers, The
2012 Sandy Rivers (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Sandy Rivers (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Sandy Rivers (gościnnie)
7.4 1999 Sandy Rivers (gościnnie)
7.6 1999 Sandy Rivers (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Sandy Rivers (gościnnie)
6.8
Rycerz króla Artura
First Knight
1995 Sandy Rivers (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexis Denisof filmy Alexis Denisof najlepsze filmy Alexis Denisof zdjęcia Alexis Denisof galeria Alexis Denisof biografia Alexis Denisof nominacje Alexis Denisof nagrody i wyróżnienia Alexis Denisof filmografia Alexis Denisof aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.