Alexie Gilmore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ainsley (gościnnie)
10.0 2009 Ainsley (gościnnie)
7.4 2009 Ainsley (gościnnie)
7.1
Detektyw Amsterdam
New Amsterdam
2008 Ainsley (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Ainsley (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Ainsley (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Julie (gościnnie)
7.5 2005 Ainsley (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Sarah (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ainsley (gościnnie)
0.0

0 Ainsley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexie Gilmore filmy Alexie Gilmore najlepsze filmy Alexie Gilmore zdjęcia Alexie Gilmore galeria Alexie Gilmore biografia Alexie Gilmore nominacje Alexie Gilmore nagrody i wyróżnienia Alexie Gilmore filmografia Alexie Gilmore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.