Alexandra Neldel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Dr Anna Winter
6.9
Zodiak
Zodiac
2007 Esther
5.3
B jak Brzydula
Verliebt in Berlin
2005 Elisabeth "Lisa" Plenske
7.5 2002 Vero Gol-Sawatzki (2004)
7.5
Wzywam dr. Brucknera
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands
1996 Siostra Mila
5.0 1981 Saskia (gościnnie)
7.0 1978 Franziska Pendling (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexandra Neldel filmy Alexandra Neldel najlepsze filmy Alexandra Neldel zdjęcia Alexandra Neldel galeria Alexandra Neldel biografia Alexandra Neldel nominacje Alexandra Neldel nagrody i wyróżnienia Alexandra Neldel filmografia Alexandra Neldel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.