Alexandra Kenworthy
Data urodzenia: mąż Marc S

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Wanda the Barfly (gościnnie)
8.2
3x3 oczy
Sazan aizu seima densetsu
1995 Wanda the Barfly (gościnnie)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Wanda the Barfly (gościnnie)
7.5 1991 Wanda the Barfly (gościnnie)
7.3 1990 Wanda the Barfly (gościnnie)
8.2
Mój sąsiad Totoro
Tonari no Totoro
1988 Wanda the Barfly (gościnnie)
5.7 1986 Wanda the Barfly (gościnnie)
7.6 1985 Wanda the Barfly (gościnnie)
7.6 1984 Wanda the Barfly (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexandra Kenworthy filmy Alexandra Kenworthy najlepsze filmy Alexandra Kenworthy zdjęcia Alexandra Kenworthy galeria Alexandra Kenworthy biografia Alexandra Kenworthy nominacje Alexandra Kenworthy nagrody i wyróżnienia Alexandra Kenworthy filmografia Alexandra Kenworthy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.