Alexandra Holden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jamie Carr (gościnnie)
6.7 2011 Jamie Carr (gościnnie)
7.4 2010 Jamie Carr (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Jamie Carr (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Crystal Hargrove (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Jamie Carr (gościnnie)
8.3 2006 Jamie Carr (gościnnie)
0.0 2005 Jamie Carr (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jamie Carr (gościnnie)
7.3 2002 Carla Hoyle (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Rebecca Leah "Becky Maxwell" Milford (gościnnie)
9.1 1999 Jamie Carr (gościnnie)
7.5 1997 Jamie Carr (gościnnie)
9.2 1996 Jamie Carr (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Elizabeth Stevens (gościnnie)
0.0

0 Jamie Carr (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexandra Holden filmy Alexandra Holden najlepsze filmy Alexandra Holden zdjęcia Alexandra Holden galeria Alexandra Holden biografia Alexandra Holden nominacje Alexandra Holden nagrody i wyróżnienia Alexandra Holden filmografia Alexandra Holden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.