Alexandra Breckenridge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Młoda Moira O'Hara
0.0 2010 Katerina Pelham (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Katerina Pelham (gościnnie)
6.3 2010 Katerina Pelham (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Katerina Pelham (gościnnie)
6.8
Lista ex
Ex-List, The
2008 Katerina Pelham (gościnnie)
7.5
Brud
Dirt
2007 Katerina Pelham (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Katerina Pelham (gościnnie)
7.5 2005 Katerina Pelham (gościnnie)
7.7
Studenciaki
Undeclared
2001 Katerina Pelham (gościnnie)
7.6 2000 Katerina Pelham (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Lisa 'Cleopatra' Hunt (2004) (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Katerina Pelham (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Christina (głos) (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Katerina Pelham (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Katerina Pelham (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Katerina Pelham (gościnnie)
7.0 1995 Katerina Pelham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexandra Breckenridge filmy Alexandra Breckenridge najlepsze filmy Alexandra Breckenridge zdjęcia Alexandra Breckenridge galeria Alexandra Breckenridge biografia Alexandra Breckenridge nominacje Alexandra Breckenridge nagrody i wyróżnienia Alexandra Breckenridge filmografia Alexandra Breckenridge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.