Alexandra Bokyun Chun
Data urodzenia: 1967-02-11
Miejsce urodzenia: Korea

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Kim Chen (gościnnie)
0.0 2010 Kim Chen (gościnnie)
7.3 2010 Kim Chen (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kim Chen (gościnnie)
8.0 2001 Kim Chen (gościnnie)
9.1 1999 Kim Chen (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Kim Chen (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Kim Chen (gościnnie)
6.8 1997 Kim Chen (gościnnie)
6.8 1996 Kim Chen (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Kim Chen (gościnnie)
7.0 1995 Kim Chen (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Kim Chen (gościnnie)
6.7 1992 Kim Chen (gościnnie)
7.4 1990 Kim Chen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexandra Bokyun Chun filmy Alexandra Bokyun Chun najlepsze filmy Alexandra Bokyun Chun zdjęcia Alexandra Bokyun Chun galeria Alexandra Bokyun Chun biografia Alexandra Bokyun Chun nominacje Alexandra Bokyun Chun nagrody i wyróżnienia Alexandra Bokyun Chun filmografia Alexandra Bokyun Chun aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.