Alexandra Barreto
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Cheryl (gościnnie)
5.9
Prawo ciążenia
Labor Pains
2009 Cheryl (gościnnie)
4.0
Na dnie
Outside, The
2009 Cheryl (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Cheryl (gościnnie)
7.7 2009 Annie Swift (gościnnie)
7.7 2007 Sarah (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Cheryl (gościnnie)
6.6 2006 Cheryl (gościnnie)
8.2 2005 Cheryl (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Cheryl (gościnnie)
7.8 2004 Cheryl (gościnnie)
7.3 2004 Linda Cortez (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Cheryl (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Cheryl (gościnnie)
8.0 2002 Cheryl (gościnnie)
7.6
Rodzina, ach rodzina
American Family
2002 Cheryl (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Cheryl (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Cheryl (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Cheryl (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Zrozpaczona kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexandra Barreto filmy Alexandra Barreto najlepsze filmy Alexandra Barreto zdjęcia Alexandra Barreto galeria Alexandra Barreto biografia Alexandra Barreto nominacje Alexandra Barreto nagrody i wyróżnienia Alexandra Barreto filmografia Alexandra Barreto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.