Alexander Polinsky
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2008 Henry Masterson / Dyrektor szkoły (głos)
6.5 2006 Chameleon Boy (głos)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Dennis Lee (różne głosy)
6.0 2001 Nastolatek (głos)
6.3 1999 Szeregowiec Robert Higgins
7.0 1984 Adam Powell (1987-1990)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexander Polinsky filmy Alexander Polinsky najlepsze filmy Alexander Polinsky zdjęcia Alexander Polinsky galeria Alexander Polinsky biografia Alexander Polinsky nominacje Alexander Polinsky nagrody i wyróżnienia Alexander Polinsky filmografia Alexander Polinsky aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.