Alexander Pelz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 (gościnnie)
10.0 1999 Jochen
0.0 1998 (gościnnie)
8.0 1998 Konstantin Larass (2002) (gościnnie)
0.0 1997 Arnold Koenig
6.5 1992 Torsten Bernau (1996) (gościnnie)
0.0 1988 Pepe Kirchhoff
7.0 1978 Herbert Carlson / Christoph Lingg / Richard Färber / Torsten Kilian

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexander Pelz filmy Alexander Pelz najlepsze filmy Alexander Pelz zdjęcia Alexander Pelz galeria Alexander Pelz biografia Alexander Pelz nominacje Alexander Pelz nagrody i wyróżnienia Alexander Pelz filmografia Alexander Pelz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.