Alexander Duda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Dyrektor okręgowy policji Gert Achtziger / Wolfgang Hartl
6.2
Niezwyciężony
Invincible
2001 Himmler
0.0 1999
10.0 1998 Erich Bechtold (gościnnie)
0.0 1997
0.0 1994 Dr Regler(gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1990 Ignatius Zitzelsberger (gościnnie)
7.0 1978 Kessler (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexander Duda filmy Alexander Duda najlepsze filmy Alexander Duda zdjęcia Alexander Duda galeria Alexander Duda biografia Alexander Duda nominacje Alexander Duda nagrody i wyróżnienia Alexander Duda filmografia Alexander Duda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.