Alexander Beyer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Autor
6.1 2010 Porucznik Borostowski
7.0 2010 Porucznik Wilhelm Borostowski
6.5 2009 Peter Walz
10.0 2009 Seth McElroy
0.0 2009 Kaspar Enders
7.9
Wojna i pokój
War and Peace
2007 Pierre Bezuchow
0.0 2001 Bastian Kaufmann (gościnnie)
7.5
Słoneczna aleja
Sonnenallee
1999 Mario
7.7 1999 Mike Schau (gościnnie)
8.0 1998 Dozorca (gościnnie)
0.0 1997 Inge Nobis
7.0 1997 Beyer (gościnnie)
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Richter (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Ronald Balz (gościnnie)
2.0 1994 Axel Fuchs (gościnnie)
6.5 1992 Goofy (gościnnie)
0.0 1988 Harald Bantz (gościnnie)
0.0 1985 Yimlaz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexander Beyer filmy Alexander Beyer najlepsze filmy Alexander Beyer zdjęcia Alexander Beyer galeria Alexander Beyer biografia Alexander Beyer nominacje Alexander Beyer nagrody i wyróżnienia Alexander Beyer filmografia Alexander Beyer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.