Alexa Vega
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ellie
6.8 2010 Sharon
6.0 2009 Ashley
7.2 2009 Kat Rogers
5.8 2009 Ruby Gallagher
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Morgan (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Serena Westen (gościnnie)
8.5 2001 Jill (gościnnie)
7.4
Głębia oceanu
Deep End of the Ocean, The
1999 Kerry Cappadora
6.8
Zalotnik w akcji
Ladies Man
1999 Wendy Stiles
7.3
Siedmiu wspaniałych
Magnificent Seven, The
1998 Olivia Greer (1998) (gościnnie)
8.8 1998 Kelly McGrail
6.6 1996 Sześcioletnia Jo Harding
10.0 1996 Tess Hunter
6.4
Dziewięć miesięcy
Nine Months
1995 Molly Dwyer
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Sara Wilmette (1995) (gościnnie)
8.6 1990 Emily Newton (1993-1994)
0.0 1990 ona sama (2002)(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alexa Vega filmy Alexa Vega najlepsze filmy Alexa Vega zdjęcia Alexa Vega galeria Alexa Vega biografia Alexa Vega nominacje Alexa Vega nagrody i wyróżnienia Alexa Vega filmografia Alexa Vega aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.