Alex Veadov
Data urodzenia: 1962-04-15
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 James
0.0 2012 James
0.0 2011
6.5 2010 Vadim
6.0 2010 Vlad
6.2 2009 Marco Polo w 1300 r.
1.0 2009 Victor
8.0 2007 Profesor Habert (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Igal (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Goran Davits (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Rosyjski agent (gościnnie)
7.6 2001 Oficer Dyrektoriatu K / Chemik (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Radiooperator #3
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Andre
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Valensky (gościnnie)
6.4 1997 Pilot MiG-a
7.0 1995 Sierżant w więzieniu (gościnnie)
7.6 1993 Sergei (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Veadov filmy Alex Veadov najlepsze filmy Alex Veadov zdjęcia Alex Veadov galeria Alex Veadov biografia Alex Veadov nominacje Alex Veadov nagrody i wyróżnienia Alex Veadov filmografia Alex Veadov aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.