Alex Trebek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
9.5 2003 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 1997 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
10.0 1997 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
7.6 1994 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
7.3 1990 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
5.7 1989 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Mężczyzna w czerni (gościnnie)
6.2 1978 Mężczyzna w czerni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Trebek filmy Alex Trebek najlepsze filmy Alex Trebek zdjęcia Alex Trebek galeria Alex Trebek biografia Alex Trebek nominacje Alex Trebek nagrody i wyróżnienia Alex Trebek filmografia Alex Trebek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.