Alex Solowitz
Data urodzenia: 1979-12-15
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2011 Barry Wunderlick (gościnnie)
6.3 2010 Barry Wunderlick (gościnnie)
8.1 2007 Barry Wunderlick (gościnnie)
7.3 2004 Owen Hicks (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Barry Wunderlick (gościnnie)
7.3 2002 Todd Keener (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Barry Wunderlick (gościnnie)
7.4 2001 Barry Wunderlick (gościnnie)
9.0 2000 Barry Wunderlick (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Barry Wunderlick (gościnnie)
6.5
Ten pierwszy raz
Never Been Kissed
1999 Barry Wunderlick (gościnnie)
9.5 1999 Barry Wunderlick (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Barry Wunderlick (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Barry Wunderlick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Solowitz filmy Alex Solowitz najlepsze filmy Alex Solowitz zdjęcia Alex Solowitz galeria Alex Solowitz biografia Alex Solowitz nominacje Alex Solowitz nagrody i wyróżnienia Alex Solowitz filmografia Alex Solowitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.