Alex Rocco
Data urodzenia: 1936-02-29
Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Sandie Elaine Garrett (24.03.1966 - 12.06.2002, jej śmierć), 3 dzieci: Marc (ur. 07.06.1965), Lucien i Jennifer; 2. Shannon Wilcox (od 15.10.2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
0.0 2010 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
8.7 2007 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.3
Powiedz tak
Wedding Planner, The
2001 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Bea Arthur / Anioł / Piłkarska mama (gościnnie) (głos)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.1 1998 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.3
Szaleństwa młodości
That Thing You Do!
1996 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.9 1995 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
9.0 1995 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
10.0 1995 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
9.7 1994 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
0.0 1989 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.2 1988 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
9.0 1988 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
5.7
P.K. i dziecko
P.K. and the Kid
1987 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
9.2 1987 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.8
Biografie
Biography
1987 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
4.1
Trofeum zabójcy
Badge of the Assassin
1985 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.5
Mam cię!
Gotcha!
1985 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.6 1984 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
10.0 1983 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.3 1983 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.0 1982 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.1 1982 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
8.0 1981 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.6 1979 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.1
Hollywoodzki kowboj
Hearts of the West
1975 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
8.5 1974 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.0 1973 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
7.3 1973 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
8.7 1971 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.3 1970 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.5
Masakra w dniu świętego Walentego
St. Valentine's Day Massacre, The
1967 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.6 1966 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)
6.1 1966 Roger Meyers Jr. (gościnnie) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Rocco filmy Alex Rocco najlepsze filmy Alex Rocco zdjęcia Alex Rocco galeria Alex Rocco biografia Alex Rocco nominacje Alex Rocco nagrody i wyróżnienia Alex Rocco filmografia Alex Rocco aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.