Alex Nesic
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
7.1
Bez przedawnienia
High Crimes
2002 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
7.3 2002 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
5.7 2001 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
7.6 1999 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)
7.0 1995 John 'Jojo' Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Nesic filmy Alex Nesic najlepsze filmy Alex Nesic zdjęcia Alex Nesic galeria Alex Nesic biografia Alex Nesic nominacje Alex Nesic nagrody i wyróżnienia Alex Nesic filmografia Alex Nesic aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.