Alex Morris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2009 Red (gościnnie)
8.3
Król koki
Kingpin
2003 Red (gościnnie)
7.5 2002 Red (gościnnie)
7.3 2002 Red (gościnnie)
7.6 2001 Red (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Red (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Red (gościnnie)
9.1 1999 Red (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Red (gościnnie)
10.0 1997 Red (gościnnie)
6.8
Czułe słówka: Ciąg dalszy
Evening Star, The
1996 Red (gościnnie)
7.6 1995 Red (gościnnie)
6.8 1993 Red (gościnnie)
7.1
Mroczny anioł
Dark Angel
1990 Red (gościnnie)
7.2
Ślepa furia
Blind Fury
1989 Red (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Morris filmy Alex Morris najlepsze filmy Alex Morris zdjęcia Alex Morris galeria Alex Morris biografia Alex Morris nominacje Alex Morris nagrody i wyróżnienia Alex Morris filmografia Alex Morris aktor Alex Morris reżyser Alex Morris scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.