Alex Meneses
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Cookie (gościnnie)
0.0 2009 Cookie (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Cookie (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Chi Chi, Meksykańska prostytutka (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Cookie (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Cookie (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Cookie (gościnnie)
7.3 2002 Ana (gościnnie)
7.0
Bob - swój chłop
Bob Patterson
2001 Cookie (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Cookie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Emilina Carlos (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Cookie (gościnnie)
7.4 1997 Cookie (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Cookie (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Cookie (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Cookie (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Cookie (gościnnie)
5.7
Nieśmiertelni
Immortals, The
1995 Cookie (gościnnie)
5.6
Gorąca linia
Hot Line
1994 Cookie (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Cookie (gościnnie)
6.7 1993 Cookie (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Cookie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Meneses filmy Alex Meneses najlepsze filmy Alex Meneses zdjęcia Alex Meneses galeria Alex Meneses biografia Alex Meneses nominacje Alex Meneses nagrody i wyróżnienia Alex Meneses filmografia Alex Meneses aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.