Alex Knight
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2010 Detektyw Potts (gościnnie)
8.8 2008 Sprzedawca (gościnnie)
6.8 2007 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Dostawca (gościnnie)
6.0 1997 Gareth Morgan (gościnnie)
8.0 1995 Ronnie
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Szkocki gangster (gościnnie)
0.0 1989 Mężczyzna w barze (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Knight filmy Alex Knight najlepsze filmy Alex Knight zdjęcia Alex Knight galeria Alex Knight biografia Alex Knight nominacje Alex Knight nagrody i wyróżnienia Alex Knight filmografia Alex Knight aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.