Alex Kingston
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Patricia Alwick (gościnnie)
6.0 2010 Patricia Alwick (gościnnie)
6.7 2010 Patricia Alwick (gościnnie)
6.7 2009 Patricia Alwick (gościnnie)
5.4 2009 Patricia Alwick (gościnnie)
6.8
W świecie Jane Austen
Lost in Austen
2008 Patricia Alwick (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Patricia Alwick (gościnnie)
8.9
Doktor Who: Ściśle tajne
Doctor Who Confidential
2005 Patricia Alwick (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 River Song
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Patricia Alwick (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Patricia Alwick (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Patricia Alwick (gościnnie)
7.7
Wojna mediów
Weapons of Mass Distraction
1997 Patricia Alwick (gościnnie)
5.0 1994 Patricia Alwick (gościnnie)
7.0 1994 Patricia Alwick (gościnnie)
8.3 1992 Patricia Alwick (gościnnie)
7.4
Kucharz, złodziej, jego żona i jej kochanek
Cook the Thief His Wife & Her Lover, The
1989 Patricia Alwick (gościnnie)
8.1 1989 Patricia Alwick (gościnnie)
0.0 1987 Patricia Alwick (gościnnie)
7.6 1984 Patricia Alwick (gościnnie)
10.0 1978 Patricia Alwick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Kingston filmy Alex Kingston najlepsze filmy Alex Kingston zdjęcia Alex Kingston galeria Alex Kingston biografia Alex Kingston nominacje Alex Kingston nagrody i wyróżnienia Alex Kingston filmografia Alex Kingston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.