Alex Hyde-White
Data urodzenia: 1959-01-30
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Karen Dotrice (14.02.1986 - 1992, rozwód), syn Garrick (ur. 1990); 2. Shelly Bovert Hyde-White (od 25.06.1997), syn Jackson Conor (ur. 13.03.2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Peter Upchurch (gościnnie)
8.3 2006 Dr Trent Casey (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Pan Hobbes (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dr Trent Casey (gościnnie)
3.7
Tragiczny rejs
Intrepid
2000 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Dr Trent Casey (gościnnie)
4.7 1998 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.9 1995 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.1 1994 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.5 1990 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.8
Indiana Jones i ostatnia krucjata
Indiana Jones and the Last Crusade
1989 Dr Trent Casey (gościnnie)
5.7 1989 Dr Trent Casey (gościnnie)
5.4 1987 Dr Trent Casey (gościnnie)
6.0 1986 Dr Trent Casey (gościnnie)
6.3 1986 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.6 1982 Dr Trent Casey (gościnnie)
8.6 1982 Dr Trent Casey (gościnnie)
8.0 1981 Dr Trent Casey (gościnnie)
9.0 1979 Dr Trent Casey (gościnnie)
6.9 1978 Dr Trent Casey (gościnnie)
7.1 1976 Dr Trent Casey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Hyde-White filmy Alex Hyde-White najlepsze filmy Alex Hyde-White zdjęcia Alex Hyde-White galeria Alex Hyde-White biografia Alex Hyde-White nominacje Alex Hyde-White nagrody i wyróżnienia Alex Hyde-White filmografia Alex Hyde-White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.