Alex Ferris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Młody Sam Winchester (gościnnie)
0.0 2011 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.9
Marta mówi
Martha Speaks
2008 Młody Sam Winchester (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Młody Sam Winchester (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.2 2001 Młody Davis Bloome (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Ferris filmy Alex Ferris najlepsze filmy Alex Ferris zdjęcia Alex Ferris galeria Alex Ferris biografia Alex Ferris nominacje Alex Ferris nagrody i wyróżnienia Alex Ferris filmografia Alex Ferris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.