Alex Ball
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 Pracownik Ralpha Laurena (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Pracownik Ralpha Laurena (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Pracownik Ralpha Laurena (gościnnie)
8.2 2004 Pracownik Ralpha Laurena (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pracownik Ralpha Laurena (gościnnie)
7.6 2001 Pracownik Ralpha Laurena (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Pracownik Ralpha Laurena (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alex Ball filmy Alex Ball najlepsze filmy Alex Ball zdjęcia Alex Ball galeria Alex Ball biografia Alex Ball nominacje Alex Ball nagrody i wyróżnienia Alex Ball filmografia Alex Ball aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.