Alessandro Gassman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
0.0 2010 Diego Marini
7.0 2010 Rocco Santamaria
0.0 2010 Giorgio
4.0 2009 Marcello
7.7 2006 Oreste / Francesco (gościnnie)
7.9 2005 Luigi Tenco
7.4
Pory życia, pory miłości
Stagioni del cuore, Le
2003 Sergio Valenti
0.0 2002 Claudio
7.0
Krzyżowcy
Crociati
2001 Peter
8.6
Dziecko zwane Jezus
Bambino di nome Gesù, Un
1987 dorosły Jesus

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alessandro Gassman filmy Alessandro Gassman najlepsze filmy Alessandro Gassman zdjęcia Alessandro Gassman galeria Alessandro Gassman biografia Alessandro Gassman nominacje Alessandro Gassman nagrody i wyróżnienia Alessandro Gassman filmografia Alessandro Gassman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.