Aleksey Serebryakov
Data urodzenia: 1964-06-03
Miejsce urodzenia: Moskwa, ZSRR (obecnie Rosja)
Stan cywilny: żona Maria, 3 dzieci: córka Dasza i 2 synów: Stepan i Danila

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wiktor
5.9 2011 Sergey Mamontov
5.0 2010
0.0 2010
5.8 2010
10.0 2009 Ojciec
0.0 2008
0.0 2005 Anferyev
8.0
Karny batalion
Shtrafbat
2004 Cmdr. Tverdokhlebov
8.9
Bandycki Petersburg: Adwokat
Banditskiy Peterburg: Advokat
2000 Oleg Zvantsev
6.7 1996 Oleg Zvantsev
7.7
Mam na imię Iwan, a ty Abraham
Moi Ivan, toi Abraham
1993
7.1 1992 Jemelianow
0.0 1991
0.0 1973

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksey Serebryakov filmy Aleksey Serebryakov najlepsze filmy Aleksey Serebryakov zdjęcia Aleksey Serebryakov galeria Aleksey Serebryakov biografia Aleksey Serebryakov nominacje Aleksey Serebryakov nagrody i wyróżnienia Aleksey Serebryakov filmografia Aleksey Serebryakov aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.