Aleksandra Konieczna
Data urodzenia: 1965-10-13
Miejsce urodzenia: Prudnik, Polska

Biografia:
W latach 1988 - 1990 była aktorką Teatru Współczesnego w Warszawie, w Teatrze Dramatycznym w Warszawie grała w latach 1990 - 2000. Od 2000 roku jest aktorką Teatru Rozmaitości w Warszawie.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2009 Stanisława Wierzbicka - Hryckowian
7.0 2009
6.3 2008 Klara Styś (gościnnie)
3.8 2007 Ula, przyjaciółka Judyty
5.1 2007 Teresa Bielik, żona Bogdana
5.6 2007 Rita Małecka
5.0 2005 Doktor Felicja, uczestniczka imprezy u Jurewiczów (gościnnie)
6.4 2000 Aktorka na spotkaniu w sprawie "Tańca śmierci"
3.5 1999 Ginekolog
5.3 1999 Dama u Navrotha (odc.8), Dama (odc.9)
5.2 1995 Agata, przyjaciółka Tekli
6.9 1986

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksandra Konieczna filmy Aleksandra Konieczna najlepsze filmy Aleksandra Konieczna zdjęcia Aleksandra Konieczna galeria Aleksandra Konieczna biografia Aleksandra Konieczna nominacje Aleksandra Konieczna nagrody i wyróżnienia Aleksandra Konieczna filmografia Aleksandra Konieczna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.