Aleksandra Bożek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Monika, uczestniczka teleturnieju "Wiesz to bierz" (gościnnie)
6.7 2005 Grażyna Dębska (gościnnie)
6.9 2004 Bożena (gościnnie)
7.2 2002 Natia-sąsiadka (gościnnie) (głos)
7.0 1998 Tancerka (gościnnie)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksandra Bożek filmy Aleksandra Bożek najlepsze filmy Aleksandra Bożek zdjęcia Aleksandra Bożek galeria Aleksandra Bożek biografia Aleksandra Bożek nominacje Aleksandra Bożek nagrody i wyróżnienia Aleksandra Bożek filmografia Aleksandra Bożek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.