Aleksandra Bednarz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Ekspedientka
7.6 2010
7.2 2010 Ewa, koleżanka Basi
6.0 2009
6.4 2009 Anna, siostra Izy (gościnnie)
6.7 2008 Iwona (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
4.5 2006 Natalia Bielawska (gościnnie)
5.6 2005 Policjantka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksandra Bednarz filmy Aleksandra Bednarz najlepsze filmy Aleksandra Bednarz zdjęcia Aleksandra Bednarz galeria Aleksandra Bednarz biografia Aleksandra Bednarz nominacje Aleksandra Bednarz nagrody i wyróżnienia Aleksandra Bednarz filmografia Aleksandra Bednarz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.