Aleksander Gąssowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1977 (gościnnie)
7.4 1977
7.1 1976 Arystokrata
6.8 1975 Henryk z Lipy, przedstawiciel Jana Luksemburskiego
6.6 1974 Ustępujący przewodniczący rady starszych
6.2 1974 Administrator(gościnnie)
5.8 1973 (niewymieniony w czołówce)
5.9 1972 Wykładowca Akademii Krakowskiej (gościnnie)
6.4 1970 Nauczyciel w Warszawie
7.5 1969
7.3 1968
7.5 1968 (gościnnie)
6.8 1956 Premier
6.4 1955 Dyrektor teatru frontowego
6.1 1951 Grzymała
5.8 1945 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksander Gąssowski filmy Aleksander Gąssowski najlepsze filmy Aleksander Gąssowski zdjęcia Aleksander Gąssowski galeria Aleksander Gąssowski biografia Aleksander Gąssowski nominacje Aleksander Gąssowski nagrody i wyróżnienia Aleksander Gąssowski filmografia Aleksander Gąssowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.