Alejandro Chabán
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 2010 Pablo Ortiz (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Snake Gallidos (gościnnie)
10.0 2007 Pablo Ortiz (gościnnie)
7.0 2005 Pablo Ortiz (gościnnie)
1.0 2005 Pablo Ortiz (gościnnie)
7.5 2004 Pablo Ortiz (gościnnie)
0.0 2003 Pablo Ortiz (gościnnie)
7.5 2002 Pablo Ortiz (gościnnie)
0.0 2001 Pablo Ortiz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alejandro Chabán filmy Alejandro Chabán najlepsze filmy Alejandro Chabán zdjęcia Alejandro Chabán galeria Alejandro Chabán biografia Alejandro Chabán nominacje Alejandro Chabán nagrody i wyróżnienia Alejandro Chabán filmografia Alejandro Chabán aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.