Alec Willows
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2006 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.2 2006 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.8 2006 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.6 2001 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
7.0 1998 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
6.9 1997 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
4.2 1994 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
10.0 1994 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.2 1993 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.0 1993 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
7.7
Dragon Ball Z : Najsilniejszy wojownik na Ziemi
Doragon bôru Z: Kono yo de ichiban tsuyoi yatsu
1990 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
7.0 1987 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
0.0 1986 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)
8.1 1985 Barry Papazian / Klaun (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alec Willows filmy Alec Willows najlepsze filmy Alec Willows zdjęcia Alec Willows galeria Alec Willows biografia Alec Willows nominacje Alec Willows nagrody i wyróżnienia Alec Willows filmografia Alec Willows aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.