Aldona Struzik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Matka Zygi
7.2 2010 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
4.0 2008 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
4.4 2005 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
5.0
Vipo i przyjaciele
Vipo - Adventures of The Flying Dog
2005 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
4.6 2005 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
7.4
Łowcy smoków
Chasseurs de dragons
2004 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
7.6
Sekretny świat misia Beniamina
Secret World of Benjamin Bear, The
2003 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
6.2
Autobusy
Busy Buses
2003 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
7.2 2003 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
7.1
Kropelka - przygody z wodą
Raindrop The Water is Adventure
2002 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
6.7 1999 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
7.6 1988 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)
7.9 1987 Lekarka / Redaktorka / Dziennikarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aldona Struzik filmy Aldona Struzik najlepsze filmy Aldona Struzik zdjęcia Aldona Struzik galeria Aldona Struzik biografia Aldona Struzik nominacje Aldona Struzik nagrody i wyróżnienia Aldona Struzik filmografia Aldona Struzik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.