Aldona Orman
Data urodzenia: 1968-01-01
Miejsce urodzenia: Przedbórz, Polska
Stan cywilny: mąż (rozwód), córka Idalia (ur. 21.10.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Prokurator Marta
6.3 2008 Olga Wiercińska, prezes "Edenu" (gościnnie)
7.9 2007 Zuzia (gościnnie)
5.4 2007 Olga Kalińska (gościnnie)
3.7 2004 Elegantka
5.6 2004 Dyrektorka leczncy rządowej
6.9 2004 Danuta, była żona Zenona Malaka (gościnnie)
8.1 2003 Grażyna Janowska, psycholog plicyjny
4.8 2003 Przedstawicielka sponsora (gościnnie)
5.9 2003 Jola Krasucka
6.6 2003 Partnerka Maćka na balu (gościnnie)
6.7 2003 Jolanta Wołczyk, była żona "Maklera" (gościnnie)
5.5 2002 Nigidia
5.3 2001 Kryspinilla
5.7 2000 Matka Karoliny
6.4 2000 Dziennikarka telewizyjna(gościnnie)
4.2 2000 Redaktor naczelna "Głosu Dnia"
6.5 2000 Matka Artura (gościnnie)
4.2 1999 Michalina Ćwilecka
7.0 1998 Anna Walczak (gościnnie)
3.7 1998 Sandra Dębowska
3.4 1997 Sandra

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aldona Orman filmy Aldona Orman najlepsze filmy Aldona Orman zdjęcia Aldona Orman galeria Aldona Orman biografia Aldona Orman nominacje Aldona Orman nagrody i wyróżnienia Aldona Orman filmografia Aldona Orman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.